Buying Consultancy voor professionals

Bent u interior designer of interieur architect? Dan heeft FURN14 u heel wat te bieden!

carl_hansen_and_son_dining

Toegang tot alle collecties

We onderhouden goede contacten met veel dealers, leveranciers en fabrikanten. Hierdoor hebben wij toegang tot bijna alle designcollecties die er zijn. Vertel ons wat u zoekt en wij gaan op pad om het voor u te vinden.

Rising Coins

Zeer scherpe inkoopprijzen

Wij kunnen bijzonder goede inkoopprijzen bewerkstelligen voor u als professional. Dat komt niet alleen door scherp te onderhandelen met de leveranciers in ons brede netwerk. Onze manier van werken (geen fysieke winkel, dus ook geen winkelkosten) drukt ook onze kosten zodat er voor u meer ruimte vrijkomt voor interessantere prijzen.

stof en kleurstalen

Stof- en kleurstalen collecties

Als professional wilt u inzicht in alle mogelijkheden van de designcollectie die u op het oog heeft. Indien u specifieke wensen heeft op dit gebied, ondersteunen wij u hierin uiteraard graag. Zo kunnen wij alle mogelijke stof -en kleurstalen van de verschillende collecties ter beschikking stellen.

montage

Montage bij aflevering

Wij begrijpen als geen ander dat het afleveren van meubels nog niet betekent dat je er direct gebruik van kunt maken. Er gaat veel tijd zitten in het assembleren van alle elementen. We nemen u graag werk uit handen en monteren de meubels die wij leveren met alle zorg, ervaring en liefde. Daar heeft u geen omkijken naar.

alle collecties zilver

Faciliteren van zichtmeubels

Heeft u klanten die uw designsuggesties toch graag met eigen ogen willen bekijken, aanraken of zelfs ruiken? FURN14 biedt u graag de mogelijkheid om dit aan uw klanten te kunnen beloven. Vertel ons welke meubels u wilt laten zien. Bij ons in het magazijn of bij u op locatie: wij regelen het.

transport

Transport

FURN14 verzorgt het gehele transport van uw design projecten. Dat doen we niet alleen op ieder plekje van Nederland en België. Wij hebben afspraken met vervoerders die uw meubels desgewenst leveren over de hele wereld.

Tijdelijke opslag deelorders

Met FURN14 heeft u een partner die heel goed begrijpt welke logistieke puzzels de design professional zo al kan tegenkomen. Zo stellen wij onze opslag-faciliteiten zeer geregeld ter beschikking om de bestellingen van verschillende fabrikanten en leveranciers tijdelijk op te slaan alvorens ze als geheel project naar uw klant worden vervoerd.